Infoavond over energiebesparing

Infoavond over energiebesparing

1 juni 2022
19:00

  • Organisatie: Duurzaamheidscentrum Deventer

De energieprijzen zijn nog steeds hoog. Veel mensen maken zich daarom zorgen om een hoge energierekening. De meesten willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover willen we graag meer gaan vertellen tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. Meld je onderaan deze pagina aan. Wacht niet te lang, want er is maar beperkt plek.

De infoavonden over energiebesparing worden georganiseerd op:

  • Woensdag 18 mei – 19:00 uur
  • Woensdag 1 juni – 19:00 uur

Ook in deze tijd van het jaar is het van belang om over energiebesparing na te denken om alvast voor te bereiden op de volgende winter. Daarnaast kan het lang wachten zijn op materialen en de beschikbaarheid van bijvoorbeeld aannemers en installateurs.

Wat kan je verwachten van de infoavond?

Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je portemonnee, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

Klik hier om je aan te melden!

Terug naar agenda