Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

30 november 2023

  Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

  Op 30 november is het weer zo ver en vindt het jaarlijkse Kennisfestival Lokale Energie Overijssel plaats! Een bijeenkomst die volledig in het teken staat van de energietransitie en de partijen die op lokaal niveau het verschil kunnen maken, zoals lokale energie-initiatieven, overheden en netbeheerders.

  Wanneer: Donderdag 30 november, 15.30 uur – 21.30 uur

  Waar: Cogas Rohofstraat 83 te Almelo

  Voor wie: Lokale energie initiatiefnemers, ambtenaren energie en duurzaamheid en bestuurders van gemeenten en provincie Overijssel

  Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een divers programma met workshops, met deze keer speciale aandacht voor de warmtetransitie en grootschalige energie opwek. Kortom, ben je actief betrokken bij de energietransitie in Overijssel, dan is dit een netwerkdag die je niet wilt missen!

  Noteer 30 november alvast in de agenda, de officiële uitnodiging met het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgt nog. Het programma zal worden opgeknipt in een middagdeel en een avonddeel. Je bent van harte welkom om het hele programma te volgen en te blijven eten, of alleen aan te schuiven voor het middag- of avonddeel.

  Meer informatie

  Wil je meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met Evelien Verboom via e.verboom@natuurenmilieuoverijssel.nl.

  Terug naar agenda