Online kennissessie: Hoe lopen geldstromen bij grootschalige energie-opwekprojecten?

Online kennissessie: Hoe lopen geldstromen bij grootschalige energie-opwekprojecten?

6 juli 2023
19:30 - 21:00

  • Organisatie: Natuur en Milieu Overijssel

Hoe lopen de geldstromen bij grootschalige energie-opwekprojecten?

6 juli online kennissessie voor lokale energie-initiatieven

Wil jouw energie-initiatief aan de slag met grootschalige energie-opwekprojecten of zijn jullie hier al mee bezig? Dan is het belangrijk dat het duidelijk is hoe de businesscase eruit ziet en wat je met de revenuen kan doen. Ga je samen met een commerciële ontwikkelaar aan de slag? Des te belangrijker dat je weet wanneer de meeste waardecreatie plaatsvindt.

Op donderdagavond 6 juli organiseren we een webinar over de geldstromen bij grootschalige zon- en windprojecten. Tijdens deze online kennissessie neemt LEI-Coach Guido Bakema je mee door de businessmodellen voor zon- en windprojecten. LEI-F coördinator Gerard Brakkee vertelt over de financieringsmogelijkheden voor de ontwikkelkosten van een opwekproject. Alex de Meijer van Natuur en Milieu Gelderland laat aan de hand van mooie voorbeelden zien wat je met de revenuen kan doen. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Meld je gauw aan!

Wanneer: Donderdagavond 6 juli
Hoe laat: 19:30 – 21:00 uur
Waar: Online, na aanmelding ontvang je een link en inloginstructies
Aanmelden: Meld je uiterlijk 29 juni hier aan

Vragen?

Heb je al specifieke vragen over dit onderwerp? Mail ze vooraf naar Linda van IJzendoorn via l.ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl. Dan komen we er tijdens de sessie op terug!

Terug naar agenda