Praat mee over groene energielandschappen!

Praat mee over groene energielandschappen!

24 mei 2023
20:00 - 22:00

  • Organisatie: Natuur en Milieu Overijssel en het Oversticht

Praat mee over groene energielandschappen!

De klimaatcrisis en de biodiversiteitscrisis kun je niet los van elkaar zien. Toch ligt er nog flink wat huiswerk om de energietransitie natuurinclusief te maken. De komende jaren worden er in Overijssel veel nieuwe energieprojecten ontwikkeld. Clusters van windmolens en zonnevelden zullen hun impact hebben op landschap en natuur.

Als Natuur en Milieu Overijssel en Het Oversticht willen we graag met onze groene én energievrijwilligers in gesprek over dit onderwerp. Hoe maken we de energietransitie in Overijssel natuurinclusief? Hoe kunnen we zorgen dat de energielandschappen van de toekomst groene energielandschappen worden waar natuur en landschap van kunnen profiteren?

Wil je hierover meedenken? Om dan naar onze bijeenkomst over Groene Energielandschappen op 24 mei in Nijverdal. Op deze avond zullen we de laatste stand van zaken rond de energietransitie in Overijssel delen en gaan we graag in gesprek over de kansen en bedreigingen die dit biedt voor de natuur in Overijssel.

Wanneer              Woensdagavond 24 mei 2023

Hoe laat               De inloop is vanaf 19.30 en we starten om 20.00.
De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 22.00

Waar                    De Wilgenweard, Sportlaan 6 te Nijverdal.
Dit is 10 minuten lopen vanaf het station.
Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Aanmelden         Meld je uiterlijk 17 mei aan via deze link

Aanmelden

Heb je vragen?

Heb je al specifieke vragen m.b.t. tot dit onderwerp? Mail naar Wendy Oude Vrielink via w.oudevrielink@natuurenmilieuoverijssel.nl 

Terug naar agenda