Webinar ‘Tips & Tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’

Webinar ‘Tips & Tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’

21 juni 2022
10.30 - 11.45

De beweging richting aardgasvrije wijken komt steeds meer op gang. Meer gemeenten gaan er mee aan de slag en ook meer bewoners willen aan de slag met het verduurzamen van de woning. De aardgasvrij-transitie vraagt om een nieuwe manier van samenwerken. Hoe zorg je ervoor dat die samenwerking soepeltjes verloopt? Wat kunnen we leren van de praktijk?

Tips & Tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven

Ben je gemeenteambtenaar of ben je lid van een bewonersinitiatief? Volg dan het webinar ‘Tips & tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’. In deze webinar verbinden we de lessen van de Leerkring ‘Samenwerken met bewonersinitiatieven’ van PAW met de zoektocht naar volwaardig samenwerken in de warmtetransitie van de Participatiecoalitie. En zoomen we in op de praktijk: je hoort de ervaringen bij bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden.

Aan het woord

  • Simone Rommets is onderdeel van Natuur en Milieufederatie Groningen/Participatiecoalitie vertelt meer over de uitkomst van het onderzoek bij bewonersinitiatieven.
  • Miranda Scheffer vertelt over haar ervaringen – zij is lid van bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden en zet stappen samen met de gemeente naar een aardgasvrije wijk.
  • Heidi van Otten van de gemeente Gooische Meren deelt lessen uit de PAW leerkring.

Meer informatie en aanmelden

Terug naar agenda