Contact

Contact

Laten we in contact blijven!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Linda van IJzendoorn. Onderaan deze pagina staan haar gegevens.

Ook gemeenten en andere partijen die de samenwerking willen zoeken met lokale energie-initiatieven nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen! Ook hiervoor is Linda van IJzendoorn het eerste aanspreekpunt.

Nieuwsbrief

Elke maand sturen we een nieuwsbrief met de belangrijkste informatie voor lokale initiatieven. Zo houden we de initiatieven op de hoogte van elkaars ontwikkelingen, bijeenkomsten, nieuwe regels en subsidies en andere actualiteiten omtrent lokale energie. Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief Lokale Energie Overijssel

Kennissessies

Kennis uitwisselen en ervaringen met elkaar delen: we worden er allemaal wijzer van! Daarom organiseren we vanuit het Servicepunt Lokale Energie Overijssel regelmatig avonden waarop lokale energie-initiatieven elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Hierbij kun je denken aan kennissessies rond specifieke onderwerpen, onderlinge uitwisseling in kleine werkgroepen en ons jaarlijkse Kennisfestival Lokale Energie.

Ga naar de agenda

Waar ligt jullie behoefte?

Om de ondersteuning zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de hulpvraag, zijn we continu aan het kijken waar de behoeftes van lokale energie-initiatieven liggen. Hiervoor kunnen we de inbreng van de initiatieven goed gebruiken! Dus, heeft jouw initiatief een hulpvraag of goede suggestie? Deel die dan met ons! Bel of mail Linda van IJzendoorn via onderstaande contactgegevens.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Profiel Wendy Oude Vrielink

Wendy Oude Vrielink

Medewerker Lokale Energie Overijssel