Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

De Omgevingswet. Die is er al wel, maar de invoering ervan laat nog even op zich wachten. Dat biedt echter ook de kans om ons voor te bereiden op het moment dat deze van kracht wordt! Ben jij betrokken bij de leefomgeving? En geef je een stem aan thema’s die niet voor zichzelf kunnen spreken, zoals biodiversiteit, klimaat en milieu? Dan is dit gratis diner onderdeel van de Groene Karavaan zeker iets voor jou.

Wat gaan we doen?
Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. We brengen je op de hoogte van de inhoud en het laatste nieuws over de Omgevingswet samen met mede provinciegenoten.
We zullen met elkaar in gesprek gaan over hoe wij de komende periode kunnen gaan samenwerken aan een mooi en duurzaam Overijssel in ruimtelijke ordening. Daarnaast kom je erachter op welke manier je nieuwe ruimtelijke instrumenten benutten om meer voor elkaar te krijgen. Dit wil je dus niet missen!

Meld je aan!
Schuif gezellig aan vanaf op maandag 17 april van 18:00 tot ongeveer 21:30. De locatie is de Veldschuur Rouveen in Staphorst (adres: Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen). Tijdens de activiteit serveren we een duurzaam diner. Om de kwaliteit en interactie binnen dit diner goed te behouden kunnen er maximaal 15 deelnemers aansluiten. Aanmelden kan via deze link

Kun je 17 april niet in Staphorst komen? Geen zorgen! Er zal ook een ‘dineren & leren’ plaatsvinden in Twente in juli.