Noaber Energie helpt inwoners met besparing

Noaber Energie helpt inwoners met besparing

Steeds meer energie-initiatieven helpen inwoners om energie te besparen. Zo ook Noaber Energie in Bathmen! Van laagdrempelige energie-cafés tot thema-avonden en van de hulp van energiecoaches tot een uitgebreid overzicht met praktische tips en subsidiemogelijkheden op hun website. Zo wil Noaber Energie alle informatie voor inwoners over besparing zo toegankelijk mogelijk maken.

Op initiatief van Noaber Energie opent cultuurhuus Braakhekke elke twee weken op zaterdagmorgen 10 uur haar deuren voor Bathmenaren met vragen over de energietransitie: het zogeheten energie-café. Eerder dit voorjaar organiseerden ze ook een speciale thema-avond over ‘duurzaamheid in eigen huis’ met onder andere een informatiemarkt.

Energiecoaches van Noaber Energie geven praktische hulp en slimme adviezen over verduurzaming en isolatie van de woning waardoor inwoners hun energieverbruik omlaag kunnen brengen. Een overzicht van praktische tips en subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van de woning hebben ze op hun website geplaatst.

Wil jouw initiatief ook inwoners helpen met het verduurzamen van de woning?

Neem dan eens een kijkje in onze menukaart “initiatieven voor een inclusieve energietransitie”. In deze menukaart halen we inspirerende voorbeelden aan hoe andere initiatieven ervoor zorgen dat iedereen kan meeprofiteren van de energietransitie. Ook energiebesparing komt hierin uitvoerig aan bod!