Win een vrijkaartje voor HIER opgewekt!

Win een vrijkaartje voor HIER opgewekt!

Wil jij gratis en voor niets naar het HIER opgewekt evenement op dinsdag 19 maart? Lees dan even gauw verder.

Natuur en Milieu Overijssel mag namelijk vier vrijkaarten weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Een leuke foto delen van jouw energie-initiatief in actie, voor in de beeldbank van Natuur en Milieu Overijssel. De mooiste vier inzendingen worden beloond met een vrijkaartje voor het evenement ter waarde van €40,-.

Hoe doe je mee?
Je maakt kans op een vrijkaartje wanneer je een mooie foto instuurt van jouw energie-initiatief in actie! Wekt jullie initiatief duurzame wind- of zonne-energie op? Helpen jullie bewoners isoleren of juist van het aardgas af te gaan? En heb je een mooie foto liggen die jullie activiteiten mooi in beeld brengt? En staan er ook mensen op deze foto? (foto’s van zonneparken en windmolens hebben we genoeg!) Stuur deze dan uiterlijk 1 maart naar Ilse Jansen via i.jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl en ding mee naar een vrijkaart voor het HIER opgewekt evenement. De foto’s voegen we toe aan onze beeldbank en kunnen wij gebruiken om jullie belangrijke werk te laten zien in onze nieuwsbrieven, op onze website en via onze sociale media.

De actievoorwaarden:

  • Op de foto staan één of meerdere mensen
  • Elk initiatief kan meedoen met één foto
  • Foto’s worden ingestuurd naar Ilse Jansen (i.jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl)
  • Door deelname geef je toestemming dat de foto gebruikt wordt voor communicatieve doeleinden door Natuur en Milieu Overijssel/Lokale Energie Overijssel
  • Deelname kan tot en met 1 maart