Ondersteuning voor bestaande initiatieven

Ondersteuning voor bestaande initiatieven

Zijn jullie al hard bezig met het laten slagen van jullie initiatief? Hieronder bieden we je een aantal mogelijkheden om aan kennis en middelen te komen, zodat je niet op alle fronten zelf het wiel hoeft uit te vinden.

LEI-F lening

Dit is de fase waarin je weet welk project je wilt gaan doen en op welke locatie. Ook heb je een eerste businesscase opgesteld. Om te zorgen dat het plan kan worden uitgevoerd, moet je kosten maken voor bijvoorbeeld onderzoek, expertise, aanvraag van vergunningen en aanbetalingen. Banken willen dit niet altijd financieren. Daarom is er een speciale lening beschikbaar: LEI-F

Meer informatie over LEI-F

Expertpool

Als initiatief heb je zelf waarschijnlijk al veel kennis in huis, maar soms mist er een bepaalde expertise. Of je hebt behoefte aan een ervaringsdeskundige die met je mee kan kijken. Via de expertpool vind je ervaren experts op het gebied van lokale energie, allemaal op één plek. Deze expertise kan variëren van juridische of fiscale kennis, tot expertise op het gebied van projectmanagement of participatie.

Naar de expertpool

Of kijk eens op de volgende pagina’s:

Wil je meer weten?

Profiel Linda van IJzendoorn

Linda van IJzendoorn

Aanspreekpunt lokale energie-initiatieven